CELEBRITIES

H Kendall Jenner μοιάζει στην αδερφή της, Kim


30 Μαΐου 2014

Οι παρακάτω φωτογραφίες θα σας πείσουν για την ομοιότητά τους...

Κοιτάζοντας τις φωτογραφίες τους, στο instagram διαπιστώνουμε ότι η ομοιότητά τους είναι φοβερή. Εκτός από αυτό όμως η Kendall μας φαίνεται ότι προσπαθεί να αντιγράψει την βασίλισσα, των selfies που είναι φυσικά η Kim στον τρόπο με τον οποίο ποζάρει, στήνει το σώμα της στο φακό, κάνει διάφορες γκριμάτσες.

Black-White-Sidepart-Selfie

Και οι δύο μοιάζουν αναμφισβήτητα στην μαμά τους, Chris. Ωστόσο είναι απόλυτα ξεκάθαρο ότι η Kendall αντιγράφει σε πολλά την αδερφή της, Kim.

Casual-Over--Shoulder-Look Tα likes και τα comments που λαμβάνουν και οι δύο στα προφίλ τους, στο instagram είναι χιλιάδες. Καμία από τις δύο δεν απαντάει στις ερωτήσεις των followers ούτε στα καλά ή και άσχημα comments που τις κάνουν...

Super-Close-Up

Καθημερινά είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα δούμε από τις αδερφές Kardashians-Jenners δημοσιευμένες φωτογραφίες στο instagram. Είναι οι βασίλισσες των selfies, δεν υπάρχει αμφιβολία!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.