CELEBRITIES

Θα πρωταγωνιστεί ο Matthew McConaughey και στο True Detective 2;


7 Ιουνίου 2014

Μια σειρά κρίνεται επιτυχημένη ή αποτυχημένη και από τα απόνερα της. Από το πόσο δηλαδή ασχολούνται οι θεατές μαζί της και έχουν επηρεαστεί αρκετά μετά την προβολή του επεισοδίου ή εν προκειμένω την λήξη του πρώτου κύκλου της. Και το True Detective ήταν απόλυτα επιτυχημένο.

Μέρος αυτής της επιτυχίας οφείλεται εν μέρει στον Matthew McConaughey. Και η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι θα θέλαμε να τον δούμε και στην δεύτερη σεζόν. Κι όχι μόνο εμείς, αλλά και ο ίδιος θα το ήθελε. «Μου άρεσε τόσο πολύ η σειρά και η όλη εμπειρία που θα ήθελα να το ξανακάνω» ανέφερε αρχικά ο Μάθιου και περιέγραψε πόσο τον είχε συνεπάρει σαν θεατή η σειρά.

«Το έβλεπα τα βράδια της Κυριακής και μετά όλη την εβδομάδα έβρισκα τον εαυτό μου να το συζητάω με τους φίλους μου. Ήξερα τι επρόκειτο να γίνει, είχα διαβάσει τα σενάρια, είχα παίξει τις σκηνές και συμμετείχα στις συζητήσεις σαν να μην γνωρίζω τίποτα. Το έβλεπα ξανά τις Τρίτες ή τις Τετάρτες για την ευχαρίστηση της διαπλοκής αυτών των χαρακτήρων».

Διαβάστε τη συνέχεια στο koolnews.gr. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.  

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.