CELEBRITIES

Κι άλλο βραβείο για τον Matthew McConaughey


21 Ιουνίου 2014

Καλύτερος Ηθοποιός και στα Critics' Choice TV Awards.

Πρόβα για τα επερχόμενα Emmy Awards έκανε ο Matthew McConaughey στην απονομή των Critics' Choice TV awards που διεξήχθησαν στις 19/06, αφού μετά τα Όσκαρ και την ανάδειξη του σε κορυφαίο ερμηνευτή στο Dallas Buyer's, αναδείχθηκε ξανά ο κορυφαίος ηθοποιός σε τηλεοπτικό πρόγραμμα αυτή τη φορά και φυσικά εννοούμε τον ρόλο του Rust Cohle για το True Detective.

Στην απονομή που διεξήχθη στο Beverly Hilton στο Μπέβερλι Χιλς της Καλιφόρνια, ο Matthew McConaughey  επαίνεσε το επίπεδο της τηλεόρασης λέγοντας ότι «τα στανταρ για δραματικούς ήρωες ανέβηκαν» και η μάχη για τα Emmy στις 25 Αυγούστου ανάβει για τα καλά, με το Breaking Bad να παίρνει το βραβείο της καλύτερης δραματικής σειράς, το Orange Is The New Black το αντίστοιχο για κωμική και τις νέες σειρές να μπαίνουν δυνατά στις υποψηφιότητες, με το Fargo, για το οποίο σου γράψαμε πρώτοι εδώ στο koolnews.gr, να παίρνει τρία βραβεία. Ο Billy Bob Thornton, ο σεσημασμένος εκδικητής Lorne Malvo, πήρε το βραβείο του Best Actor In Movie/Miniseries, η Allison Tolman (Μόλι Σόλβερσον) για Supporting Actor και όλη η σειρά το βραβείο Best Miniseries.

Το αντίστοιχο βραβείο με τον McConaughey  στις γυναίκες πήρε η Tatiana Maslany από το Orphan Black, ενώ στους κωμικούς μεγάλοι νικητές ήταν η Julia Louis-Dreyfus για τον ρόλο της Προέδρου των ΗΠΑ στο Veep και ο πολυαγαπημένος Jim Parsons aka Sheldon Cooper.

Δείτε αναλυτικά τα βραβεία στο koolnews.gr.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.