CELEBRITIES

H Gisele Bundchen ξύρισε το κεφάλι της;


29 Ιουνίου 2014

Κι όμως, το διάσημο μοντέλο φωτογραφήθηκε όπως δεν το έχετε ξαναδεί.

Η Gisele Bundchen ξάφνιασε τους πάντες με την εμφάνισή της στη νέα διαφημιστική καμπάνια του οίκου "Balenciaga", στην οποία φωτογραφήθηκε με ξυρισμένο το κεφάλι της. Μπορεί το 33χρονο supermodel να έχει γίνει διάσημο με τα καστανόξανθά της μαλλιά, αλλά στην φωτογραφία τα "σπάει" με την ανατρεπτική και πάντα σέξι εμφάνισή της

Ελπίζουμε να μην έχει ξυρίσει τα υπέροχα μαλλιά της αλλά για τις ανάγκες της φωτογράφησης να είναι photoshop. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και η Gisele είναι πανέμορφη ακόμη και με το ανδρικό hair look. Η sexy Βραζιλιάνα ποζάρει φορώντας μαύρες ψηλές μπότες και ίδιου χρώματος jacket, αποφεύγοντας να κοιτάξει το φακό.

“Αυτός είναι ο τρόπος που βλέπω την Gisele για τον οίκο Balenciaga. Δυνατή, ισχυρή, μυστηριώδης και χωρίς συμβιβασμούς”, δήλωσε ο καλλιτεχνικός διευθυντής, AlexanderWang, στην εφημερίδα “Women’s Wear Daily”. Iδού η φωτογραφία, που θα κυκλοφορήσει στα περιοδικά τον Σεπτέμβριο. Τα σχόλια δικά σας! o-GISELE-570 Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.