CELEBRITIES

Η Olivia Palermo παντρεύτηκε!


30 Ιουνίου 2014

Τον αγαπημένο της, Johannes Huebl.

H προσωπική ζωή της Olivia Palermo είναι όλο εκπλήξεις! Η διάσημη socialite αρραβωνιάστηκε πριν από μερικούς μήνες στο νησί St Barts και το Σάββατο, 28 Ιουνίου παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Johannes Huebl. H Olivia δε θα μπορούσε να είναι πιο όμορφη. Αν και παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο, το glam δεν έλειψε, επιλέγοντας ένα κομψό σύνολο της αγαπημένης της σχεδιάστριας, Carolina Herrera.

Source-Olivia-Palermo Οι μπλε Manolo Blahnik γόβες, μας θύμισαν στιγμές Carrie Bradshaw και επιβεβαίωσαν τον τίτλο της 'Βασίλισσας των αξεσουάρ'. Olivia-Palermo- Ο Johannes Huebl επέλεξε κοστούμι Marc Anthony Hamburg και ένα από τα παρακάτω loafers που ανέβασε στο Instagram. Source-Instagram-user-johanneshuebl "Πραγματικά θέλαμε να κρατήσουμε αυτή την όμορφη ημέρα πολύ προσωπική και μοναδική για εμάς, διασκεδάζοντας όλη την ημέρα με την οικογένειά μας και με δύο φίλους. Το Bedford είναι ένα τόσο όμορφο και ρομαντικό τοπίο", δήλωσε η Olivia Palermo μέσα από το blog της. Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.