CELEBRITIES

O Christiano Ronaldo στην Μύκονο


3 Ιουλίου 2014

Cristiano-Ronaldo-4.jpg

Στην βίλα της Γιάννας Αγγελοπούλου, στην Μύκονο κάνει διακοπές.

Θέλοντας να ξεχάσει τον ντροπιαστικό αποκλεισμό της Πορτογαλίας από την συνέχεια του Μουντιάλ, ο Christiano Ronaldo, αποφάσισε να περάσει μερικές ημέρες χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Μύκονο.

Έφθασε αεροπορικώς στο κυκλαδίτικο νησί την Κυριακή 29 Ιουνίου και δεν έδειξε καμία διάθεση για δημοσιότητα, αφού ζήτησε από τους παπαράτσι στην αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου να μην φωτογραφηθεί. Ωστόσο, δεν μπόρεσε να ξεφύγει από τον τηλεοπτικό φακό που τον «συνέλαβε» αρκετές ώρες αργότερα, πάνω σε πολυτελές σκάφος.

Ο άσσος της Ρεάλ διαμένει στη βίλα της Γιάννας Αγγελοπούλου στον Άγιο Λάζαρο και, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν συνοδεύεται από την σύντροφό του, Irina Shayk, αλλά από λίγους και καλούς φίλους. Την τρίτη μέρα της παραμονής του στο νησί των ανέμων, ο Christiano επιβιβάστηκε μαζί με την παρέα του σε πολυτελές γιοτ και επισκέφθηκαν τη γειτονική Πάρο, ενώ στον γυρισμό η θαλαμηγός έκανε στάση στα Ρήνια.

Δείτε το βίντεο στο koolnews.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.