CELEBRITIES

Γιατί ο Ronaldo πήγε μόνος του στην Μύκονο;


9 Ιουλίου 2014

Χώρισε με την Irina Shayk;

Την ώρα που οι φήμες περί χωρισμού του Christiano Ronaldo με την Irina Shayk δίνουν και παίρνουν, ο Πορτογάλος άσος του ποδοσφαίρου ρίχνει λάδι στη φωτιά με την εμφάνισή του στη Μύκονο.

Με καλούς φίλους και τη συντροφιά καυτών μοντέλων, μεταξύ των οποίων η Σλοβάκα, Petra Benova και η Ιταλίδα Alessia Tadeschi, ο Ronaldo απόλαυσε τη διαμονή του στο νησί των ανέμων μακριά από αδιάκριτα βλέμματα. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ του Mykonos Live Tv, ο Ronaldo, οι φίλοι του και τα μοντέλα περνούσαν τις ώρες τους στην πισίνα, γευματίζοντας και απολαμβάνοντας ιδιωτικές στιγμές.

Όσον αφορά τώρα την Irina Shayk; Οι κακές οι γλώσσες θέλουν την Ρωσίδα σούπερ μόντελ να είναι ολίγον έξω φρενών με τον σύντροφό της και τα... καμώματά του στην Ελλάδα. Άλλοι είπαν πως ο ίδιος ήθελε να ξεχάσει τον αποκλεισμό από το Μουντιάλ, αλλά οι βόλτες με τις αιθέριες υπάρξεις κινούν υποψίες πως μάλλον θέλει να... ξεχάσει και την Irina;

Πηγή: koolnews.gr.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.