CELEBRITIES

Η Blake Lively ανοίγει site!


16 Ιουλίου 2014

Ανυπομονούμε να το δούμε!

Γενικά, υπάρχει πολύ μυστήριο γύρω από το νέο project της Blake Lively και οι λεπτομέρειες παραμένουν ακόμα ασαφείς. Θα είναι ένα lifestyle site; ένα shopping site; ή ένα προσωπικό blog; Οι απαντήσεις δεν υπάρχουν ακόμα, ωστόσο έχουμε κάποιες πληροφορίες που ίσως διαλευκάνουν την κατάσταση: Πηγές αναφέρουν πως το site θα ονομάζεται "Preserve" και θα αναφέρετε κυρίως σε κατασκευές και προϊόντα -όλα χειροποίητα και όλα διαλεγμένα από την ίδια την Blake-.  H πιθανή ημερομηνία λανσαρίσματος είναι στις 23 Ιουλίου και ήδη μετράμε αντίστροφα!

Μάλιστα, τον προηγούμενο Σεπτέμβρη, η Blake είχε αναφέρει: "To βασικό του στοιχείο είναι πως πρόκειται για ένα site με ιστορίες και για μία ζωή μοναδική και πώς να την πετύχεις. Δεν υπάρχει τίποτα ίδιο εκεί έξω- δεν έχει τεχνοτροπία. Δεν ξέρω αν είναι ένα lifestyle site. Ήμουν πολύ ασαφής γι'αυτό.Και εξαιτίας αυτού, όλοι κάνουν προβλέψει για το πώς θα είναι. Δεν είναι ακριβές. Δημιουργώ ένα brand που ένιωσαν την ανάγκη γι'αυτό. Είναι ένας χώρος που δεν έβρισκα πουθενά αλλού."

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.