CELEBRITIES

Alexander McQueen: Μισούσε τη Madonna και είχε μανία με τα ναρκωτικά


1 Αυγούστου 2014

Τι δήλωσε ο σύντροφός του για την άγνωστη ζωή του σχεδιαστή.

Ο Άρστι έδωσε συνέντευξη και αποκάλυψε πως ο Alexander δεν θεωρούσε ποτέ σχεδιάστρια ρούχων την Victoria Becham και μάλιστα του είχε πει: «Ο David Becham μπορεί να φοράει ρούχα μου, όχι όμως εκείνη». Επίσης ο Alexander δεν είχε καθόλου καλές σχέσεις με την Madonna και σε ένα πάρτι του Elton John της πέταξε μία καυτή πατάτα στο κεφάλι. Όπως ήταν φυσικό η Madonna δεν του μίλησε ποτέ ξανά.

Όταν η τραγουδίστρια παντρεύτηκε τον Guy Ritchie και μετακόμισε σε έπαυλη στην αγγλική εξοχή, ο McQueen έριξε πάλι το φαρμάκι του: «Μετακόμισε σε αρχοντικό και προσπαθεί να γίνει ο κύριος και η κυρία του αρχοντικού, δεν είναι όμως τίποτα από τα δύο», είπε σύμφωνα με τον Άρτσι Ριν. Ο σχεδιαστής είχε όμως και συμπάθειες. Ιδιαίτερη αδυναμία έδειχνε στην Kate Moss της οποία αποκαλούσε «θηλυκή βερσιόν μου».

Στην συνέντευξη του, ο Άρτσι δεν παρέλειψε να μιλήσει και για την εξάρτηση του Alexander από τα ναρκωτικά. Σύμφωνα με αυτόν, ήταν το πρώτο πράγμα που σκεφτόταν πριν ξυπνήσει και το τελευταίο πριν κοιμηθεί. Μάλιστα ξόδευε 650 ευρώ κάθε μέρα για να ικανοποιήσει τις ανάγκες του και κάθε φορά που βρισκόταν υπό την επήρεια τους γινόταν παρανοϊκός.

Πηγή: koolnews.gr.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.