CELEBRITIES

Angelina Jolie-Brad Pitt: Όλα τα νεότερα από το γάμο της χρονιάς


29 Αυγούστου 2014

Angelina_Jolie_Brad_Pitt_a_p.jpg

Τί μάθαμε:

Εμείς περιμέναμε πώς και πώς τον γάμο της Angelina Jolie και του Brad Pitt και εκείνοι μας ξάφνιασαν αφού μάθαμε πως παντρεύτηκαν κρυφά πριν μέρες. Μάλιστα, παντρεύτηκαν κρυφά το Σάββατο 23 Αυγούστου στο Chateau Miraval, το σπίτι τους στην επαρχία Correns της Γαλλίας σε κλειστό οικογενειακό και φιλικό κύκλο. Και όταν λέμε κλειστό, εννοούμε πολύ κλειστό μια και οι καλεσμένοι ήταν μόλις 22! ¨Οι μόνοι καλεσμένοι ήταν η οικογένεια του Brad από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Η μητέρα του, ο πατέρας του, ο αδερφός του, η αδερφή του και τα παιδιά τους. Οπότε ήταν 22 άτομα στο σύνολο". Ο πατέρας της Jolie, Jon Voight δεν ήταν παρών στο γάμο, όμως μίλησε γι'αυτό: "Πρέπει να ήταν ένας υπέροχος γάμος. Πρέπει να ήταν πολύ όμορφο που πήραν μέρος τα παιδιά. Γνωρίζω πως ήταν μέσα στην εβδομάδα των Emmy γι'αυτό και κατάφεραν να το κάνουν μυστικά. Είμαι πολύ χαρούμενος γι'αυτούς."

"Είπαν χειρόγραφους όρκους ο ένας στον άλλον για το πόσο αγαπιούνται και αγαπούν την οικογένειά τους. Είχαν και οι δύο δάκρυα στα μάτια, όπως και οι υπόλοιποι. "Ήταν σύντομο αλλά γεμάτο από νόημα και ήταν ένας όμορφος τρόπος να ξεκινήσουν τη ζωή τους στο νέο τους σπίτι τώρα που οι εργασίες ολοκληρώθηκαν", αναφέρει πηγή.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.