CELEBRITIES

Επιτέλους! Οι πρώτες φωτογραφίες του νυφικού της Angelina Jolie


2 Σεπτεμβρίου 2014

Δείτε το ιδιαίτερο πέπλο της!

Η Angelina Jolie ξεπέρασε για ακόμη μία φορά τις προσδοκίες μας. Η ηθοποιός έδειχνε πανέμορφη μέσα στην πρωτότυπη νυφική τουαλέτα της. Η Angelina επέλεξε να φορέσει ένα σατέν, ιβουάρ φόρεμα και πέπλο με διάφορα, χρωματιστά σχέδια δια χειρός των παιδιών της. Πόσο τρυφερό και πόσο πρωτότυπο. Μία ιδέα που δεν την έχουμε ξαναδεί στο παρελθόν και κάνει ακόμα πιο ιδιαίτερη αυτή τη στιγμή. Στις φωτογραφίες φαίνεται να φιλάει με τρυφερότητα τον σύζυγό της, Brad Pitt αλλά και να βρίσκεται μαζί με ολόκληρη την οικογένειά της. Άλλωστε τα παιδιά έπαιξαν πολύ πρωταγωνιστικό ρόλο στην διαδικασία της τελετής.

angelina

"Είμαστε ενθουσιασμένοι και μας τιμά το γεγονός πως μπορούμε να μοιραστούμε αυτές τις φωτογραφίες του Brad και της Angelina την ημέρα του γάμου τους (Σάββατο, 23 Αυγούστου) μαζί με τα παιδιά τους και άλλα μέλη της οικογένειας και φίλους που βρέθηκαν εκεί. Τους ευχόμαστε τα καλύτερα για το μέλλον", αναφέρει ο διευθυντής του περιοδικού Hello, Eduardo Sanchez Perez.

"Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς που αυτή η ημέρα ήταν χαλαρή και γεμάτη γέλιο. Ήταν πολύ ειδική ημέρα για να την μοιραστούμε με τα παιδιά μας και μία πολύ χαρούμενη ημέρα για την οικογένειά μας", ανέφερε το ζευγάρι στο περιοδικό.

Angelina-Jolie-Στο εξώφυλλο του περιοδικού People, φαίνεται καλύτερα η κομψή δημιουργία της ηθοποιού ενώ στην ένθετη φωτογραφία απεικονίζεται η ευτυχισμένη οικογένεια.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.