CELEBRITIES

Brangelina: Οι νεόνυμφοι αποζητούν "μοναχικές" διακοπές


3 Σεπτεμβρίου 2014

Angelina-Jolie-Brad-Pit-570-800x558.jpg

Και δωροδοκούν τους κατοίκους του νησιού Γκόζο να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους. 

Το ζευγάρι απέδειξε με το μυστικό του γάμο πως επιθυμεί να κρατήσει τη ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως στην περίπτωση του μήνα του μέλιτος σα να ξέφυγαν λίγο. O Βrad και η Angelina βρέθηκαν στο νησί της Μάλτας όχι μόνο για ξεκούραση και διακοπές, αλλά και για τα γυρίσματα της νέα τους ταινίας, καταφέρνοντας να συνδυάσουν μήνα του μέλιτος και επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Η ανάγκη τους για λίγη παραπάνω ιδιωτικότητα τους οδήγησε στην ακραία απόφαση να δωροδοκήσουν τους κατοίκους του νησιού να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους για περίπου δύο μήνες που θα παραμείνουν οι ίδιοι στο νησί. Σύμφωνα μάλιστα με δημοσίευμα της New York Post, το ποσό που διέθεσαν για να ξεφορτωθούν τα αδιάκριτα βλέμματα των ντόπιων άγγιξε τις 200.000 δολάρια. Κάποιοι από αυτούς δέχτηκαν να φύγουν, πήραν τα χρήματα και άφησαν το ζεύγος στην ησυχία του.

Διαβάστε τη συνέχεια στο koolnews.gr. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.