CELEBRITIES

H κυκλοφορία του βιβλίου της Amy Winehouse


5 Σεπτεμβρίου 2014

Ένας μύθος καταρρέει με την κυκλοφορία του βιβλίου για τη γεμάτη καταχρήσεις ζωή της βασίλισσας της soul. Σοκαριστικές λεπτομέρειες για τη ζωή και την κατάρρευση του ειδώλου ήρθαν στη δημοσιότητα και γεννούν ερωτηματικά. 

Το βιβλίο της μητέρας της Amy Winehouse, Janis, που μιλά για τις τελευταίες ώρες της αδικοχαμένης τραγουδίστριας έχει τίτλο «LovingAmy» και αποτελεί ενός είδους «εισβολή» στην κρυφή πραγματικότητα της ζωής και του θανάτου της τραγουδίστριας.

Η μητέρα της Winehouse περιγράφει λεπτομερώς την τελευταία φορά που είδε την κόρη της μία μόλις μέρα πριν το θάνατό της. «Πήγα στο σπίτι της Amy και μου άνοιξε ο σωματοφύλακάς της. Περίμενα στο σαλόνι να κατέβει από την κρεβατοκάμαρά της από όπου μου την έφερε υποβασταζόμενη αφού πρώτα την έκανε μπάνιο για να την ξυπνήσει, την έντυσε και τη χτένισε για να μην τη δω στην κατάσταση που κυκλοφορούσε. Στο σαλόνι επικρατούσε ακαταστασία και υπήρχαν παντού άδεια μπουκάλια από αλκοόλ. Κάθε πόρος του σώματός της μύριζε αλκοόλ.

Διαβάστε τη συνέχεια στο koolnews.gr. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.