CELEBRITIES

Τα κακά παιδιά του Hollywood


12 Σεπτεμβρίου 2014

Από την Britney Spears στην Paris Hilton.

Δόξα, φήμη, πολλά μηδενικά στον τραπεζικό τους λογαριασμό και αρκετά μπλεξίματα με το νόμο…. και τις καταχρήσεις. Έξι αστέρες του Hollywood έχουν τη φήμη των κακών παιδιών απόλυτα δικαιολογημένα!

Πρώτη στη λίστα είναι η άτακτη Paris Hilton που αρέσκεται να προκαλεί με τα τερτίπια της. Και παρόλο που δεν είναι η πρώτη φορά που έρχεται αντιμέτωπη με το νόμο για κατοχή ναρκωτικών φαίνεται πως δεν πτοήθηκε την προηγούμενη φορά και συνεχίζει ακάθεκτη. Μετά από έρευνα της αστυνομίας στο ράντσο της στην Κόστα Ρίκα, βρέθηκαν 400 κιλά κοκαΐνης και 1.5 εκατομμύρια δολάρια σε μετρητά. Τα ναρκωτικά ήταν κρυμμένα μέσα σε ένα μικρό αεροπλάνο, το οποίο βρισκόταν στο διάδρομο προσγείωσης, το οποίο ανήκει στην πάμπλουτη οικογένεια. Η αστυνομία διεξάγει εξονυχιστικές έρευνες για να διαπιστώσει εάν τα ναρκωτικά έχουν σχέση με την γνωστή οικογένεια ή αν κάποιοι χρησιμοποιούσαν το ιδιωτικό τους αεροδρόμιο για να περάσουν λαθραία την κοκαΐνη.

Έλαμψε όταν ήταν ακόμα έφηβος και έκανε τα κοριτσάκια παγκοσμίως να παραληρούν στο άκουσμα του ονόματός του. Ο Justin Bieber έχει κατηγορηθεί -δικαίως- για πολλά… πάρα πολλά. Ποιος μπορεί να ξεχάσει τις καταγγελίες για βανδαλισμό στο σπίτι των γειτόνων του ή για τους παράνομους αγώνες ταχύτητας υπό την επήρεια αλκοόλ και ουσιών ή τη φυλάκιση του για της οποίας την εγγύηση πλήρωσε 2.500 δολάρια.

Η Miley Cyrus που έγινε γνωστή ως «Χάνα Μοντάνα» στις τηλεοπτικές σειρές της Waltz Disney ανήκει στη γενιά των παιδιών σταρ που μεγάλωσαν με τους παπαράτσι κατά πόδας. Όπως επισημαίνει ο Διεθνής Τύπος, όταν τα παιδιά-θαύματα παύουν να είναι.. παιδιά, η προσγείωση είναι απότομη. Η 20χρονη τραγουδίστρια φροντίζει να προκαλεί, καθώς οι δημόσιες εμφανίσεις της περιλαμβάνουν αρκετό γυμνό, καθώς φοράει όσο το δυνατόν λιγότερα ρούχα, βγάζει με αυθάδεια έξω τη γλώσσα και δεν διστάζει να καπνίσει μαριχουάνα ενώ βρίσκεται στη σκηνή.

Δείτε τη συνέχεια στο koolnews.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.