CELEBRITIES

Τα παράλογα "θέλω" της Lady Gaga


13 Σεπτεμβρίου 2014

Μπορεί ακόμα να μην έχει έρθει στην Ελλάδα για την προγραμματισμένη της συναυλία στις 19 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ αλλά οι διαπραγματεύσεις ή καλύτερα οι απαιτήσεις της γι' αυτά που χρειάζεται κατά την παραμονή της στην Αθήνα δεν έχουν τέλος.

Η Lady Gaga φτάνει στην Ελλάδα στις 17 Σεπτεμβρίου, γύρω στη 1 το μεσημέρι, με ιδιωτικό τζετ. Δεν έχει σκοπό να δώσει συνέντευξη Τύπου, ωστόσο θα δώσει τη δυνατότητα σε δημοσιογράφους, κάμερες και φωτογράφους να είναι στο αεροδρόμιο και να την υποδεχθούν. Έρχεται μαζί με τρεις σωματοφύλακες, τη γραμματέα και τους δύο ενδυματολόγους της και θα μείνει στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία. Έχει στείλει μέσω email μια σειρά από πράγματα που θέλει, όπως επιβεβαιώθηκε από την πλευρά της ελληνικής παραγωγής.

Εκτός λοιπόν από το σκάφος που θέλει για να κάνει κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά, μία φωτογράφηση στην Ακρόπολη, τη λιμουζίνα και τα 330 λευκά τριαντάφυλλα έχει κι άλλες απαιτήσεις που αφορούν το φαγητό της αλλά και τη διακόσμηση τόσο της σουίτας του ξενοδοχείου που θα μένει όσο και του καμαρινιού της.

Το αγαπημένο χρώμα της εν λόγω παγκοσμίου φήμης τραγουδίστρια είναι το λευκό. Όπως καταλαβαίνετε θέλει να επικρατεί παντού στους χώρους που διαμένει αλλά και στο καμαρίνι της. Μάλιστα, ζήτησε τόσο η σουίτα της όσο και το καμαρίνι της να έχουν λευκές κουρτίνες. Επίσης, παντού θα πρέπει να υπάρχει σύνδεση στο Internet για μπορεί να έρχεται σε επαφή με τους fans της μέσω των social media!

Το μενού, σύμφωνα με τις οδηγίες που έδωσε η εκκεντρική super star, θα είναι βασισμένο στη μεσογειακή διατροφή και μάλιστα ο σεφ που θα την αναλάβει για όσες μέρες μείνει στην Αθήνα έχει κάνει ήδη τις προτάσεις του. «Βασίλισσα» του μενού είναι η χωριάτικη σαλάτα, ενώ έχουν προταθεί και κάποια πιάτα με λαχανικά, τα οποία η Lady Gaga προτιμά στη διατροφή της. Στις φουτοσαλάτες απαγόρευσε το σταφύλι καθώς έχει αλλεργία και φυσικά το κρασί. Αυτό ίσως να είναι και το μόνο λογικό της όλης υπόθεσης.

Τα ψυγεία στη σουίτα και στο καμαρίνι της θα πρέπει να είναι γεμάτα με πολλά αναψυκτικά, ανθρακούχο νερό, διάφορα οινοπνευματώδη ποτά και φυσικά άφθονο πάγο.

Ως λάτρης της τηλεόρασης, η Lady Gaga διεμήνυσε ότι θέλει να παρακολουθεί τις αγαπημένες εκπομπές της μέσω καλωδιακής, ενώ παράλληλα θα πρέπει να έχει τη δυνατότητα να απολαμβάνει τα συνοδευτικά σνακ. Ζήτησε έτσι να υπάρχουν ποπκόρν και μπόλικο τσένταρ για το οποίο τρελαίνετε.

Στη σκηνή τώρα θα αλλάξει συνολικά οκτώ κοστούμια, ένα από αυτά θα είναι το "χταπόδι". Μάλιστα, ανάμεσα στις αλλαγές κάποια στιγμή θα αλλάξει ένα κοστούμι πάνω στη σκηνή με την πλάτη προς το κοινό εντελώς  γυμνή. Πάρτι μετά τη συναυλία δεν έχει προγραμματιστεί ακόμη. Επίσημα, έχει ανακοινωθεί γι΄όλη την περιοδεία ότι δεν υπάρχει meet n' greet, ιδιαίτερα στις συναυλίες που γίνονται σε ανοιχτό στάδιο. Πιθανώς να δεχθεί κάποιους fans της στο καμαρίνι.

Για εισιτήρια τώρα προλαβαίνετε δεν προλαβαίνετε. Έχουν εξαντληθεί στο Golden Standing (1.700 θέσεις, το καθένα κοστίζει 104, 5 ευρώ) και είναι σχεδόν sold out τα VIP. Γενικότερα, έχουν εξαντληθεί τα πιο ακριβά εισιτήρια και λιγότερο αυτά που είναι στην αρένα.

Αυτά τα... ολίγα μέχρι στιγμής, γιατί μέχρι τις 17 Σεπτέμβρη όλο και κάτι άλλο θα σκεφτεί να ζητήσει! Δεν μπορεί!

Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.