CELEBRITIES

Διάσημα ζευγάρια μέσα από σειρές


27 Σεπτεμβρίου 2014

Megan-Fox-et-Brian-Austin-Green-lors-de-la-70e-ceremonie-des-Golden-Globes-a-Los-Angeles-le-13-janvier-2013_portrait_w6741.jpg

Τα σίριαλ τους έφεραν πιο κοντά! Ο λόγος για διάσημα ζευγάρια τηλεοπτικών σειρών που γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια γυρισμάτων και ερωτεύτηκαν, επιβεβαιώνοντας τον μύθο που θέλει τα τηλεοπτικά στούντιο τις καλύτερες προξενήτρες που μπορούν να υπάρξουν.

Ας ξεκινήσουμε από το «True Blood». Το σίριαλ-ύμνος στα βαμπίρ έφερε κοντά τη Άνα Πάκουιν και τον Στέφεν Μόγιερ. Το ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα της σειράς το 2007, το 2009 αρραβωνιάστηκαν, το 2010 παντρεύτηκαν και το 2012 απέκτησαν δίδυμα ολοκληρώνοντας την ευτυχία τους.

Πρωταγωνιστής της τηλεοπτικής επιτυχίας «Las Vegas», ο Τζος Ντουχάμελ, τον Σεπτέμβριο του 2004 είδε τη Φέργκι των «Black Eyed Peas» να «εισβάλλει» στη σειρά για ένα μουσικό γκεστt. Αυτό ήταν! Το ζευγάρι ερωτεύτηκε και το 2009 παντρεύτηκε στο εξωτικό Μαλιμπού. Τον Φεβρουάριο, ο ηθοποιός μέσω Twitter είχε ανακοινώσει ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί!

Το «Supernatural» είναι άλλη μία σειρά με κυνηγούς βαμπίρ που γέννησε έναν μεγάλο έρωτα ανάμεσα στον πρωταγωνιστή Τζάρετ Πανταλέκι και την «διαβολική» Ζενεβιέβ Κορτέζ. Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2009 στα γυρίσματα της σειράς, παντρεύτηκε στο Βανκούβερ το 2011 και τον Μάρτιο του 2012, κρατούσε αγκαλιά το πρώτο του παιδάκι.

Και πάμε στην «Hope and Faith»! Σε αυτή τη σειρά είχαμε συνάντηση «γιγάντων» το 2004. Από τη μία Brian Austin Ggreen , ο αιώνιος πιτσιρικάς Ντέιβιντ του «Beverly Hills», και από την άλλη η σέξι Megan Fox. Ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος και περιπετειώδης: αρραβώνας το 2006, χωρισμός το 2009, ξανά αρραβώνας το 2010 και το ίδιο έτος γάμος στο «For Seasons» της Χαβάης.

Μία από τις σειρές της γειτονικής χώρας που αγαπήθηκε και στην Ελλάδα, το «Χίλιες και Μία Νύχτες», αποτέλεσε αφορμή για ένα μεγάλο έρωτα. Η Μπεργκουζάρ Κορέλ γνώρισε το 2006 τον Χαλίτ Εργκέντζ και κάτι θυελλώδες ξεκίνησε. Εκείνος χώρισε από την πρώτη του σύζυγο, δίνοντας εκατομμύρια τουρκικές λίρες για διατροφή, προκειμένου να παντρευτεί τη συμπρωταγωνίστρια του. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου το 2009 και απέκτησε έναν γιο, τον Αλί.

Διαβάστε τη συνέχεια στο koolnews.gr.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.