CELEBRITIES

Δείτε τελικά το νυφικό της Amal Alamuddin


30 Σεπτεμβρίου 2014

728743_www.vogue_.com_.jpg

Τις φωτογραφίες του γάμου τους η Amal Alamuddin και ο George Clooney πούλησαν στα περιοδικά HELLO! και People. Με τίτλους: «Το γαμήλιο μας άλμπουμ» και «Φωτογραφίες από τον ρομαντικό γάμο» τα δύο περιοδικά φιλοξενούν το λαμπερό ζευγάρι στα εξώφυλλά τους. Βλέπουμε λοιπόν για πρώτη φορά το νυφικό της Αmal Alamuddin.

728743_www.vogue.com

Photo Credits:Vogue.com

H 36χρονη δικηγόρος επέλεξε ένα κλασσικό νυφικό του οίκου Oscar de la Renta. Η φωτογραφία που βλέπεται είναι απ΄τις πρόβες του νυφικού στο ατελιέ. Η ίδια κατά τη διάρκεια της πρόβας είπε πως "Είναι ο άντρας που κάθε γυναίκα θέλει να αγκαλιάσει". Η Amal Alamuddin δεν αναφερόταν στον διάσημο ηθοποιό αλλά στον Oscar de la Renta, που σχεδίασε τον νυφικό της.

hello-george-and-amal-cover--z

Ο γαμπρός επέλεξε ένα μαύρο κοστούμι από κασμίρ, σχεδιασμένο από τον φίλο του Giorgio Armani. Τα δε μανικετόκουμπα του γαμπρού είχαν χαραγμένο το όνομά του στα αραβικά και ήταν δώρο της νύφης.

george_clooney_01_768_1a2kk4s-1a2kk5n

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.