CELEBRITIES

Γιατί ο Ben Affleck τάραξε το Hollywood;


7 Οκτωβρίου 2014

Mpen-Aflek-570.jpg

Ο ηθοποιός Ben Affleck βρέθηκε σήμερα στο επίκεντρο μιας έντονης αντιπαράθεσης καθώς υπερασπίστηκε με σθένος τους μουσουλμάνους κατά τη διάρκεια της εμφάνισης του σε μία τηλεοπτική εκπομπή. Ο Αμερικανός ηθοποιός και σκηνοθέτης ξέσπασε την Παρασκευή το βράδυ στο πλατό της εκπομπής "Real Time with Bill Maher" στο τηλεοπτικό δίκτυο HBO, μία εκπομπή που παρουσιάζει την επικαιρότητα της εβδομάδας με τον Bill Maher, έναν παρουσιαστή που υποστηρίζει θερμά τον αθεϊσμό και υιοθετεί αριστερές απόψεις.

Την ώρα που η συζήτηση, με έναν προσκεκλημένο, τον φιλόσοφο Sam Harris, περιστρεφόταν γύρω από την κριτική προς το Ισλάμ, ο ηθοποιός πήρε το λόγο, όντας εμφανώς θυμωμένος και χαρακτήρισε τις απόψεις που παρουσιάζονταν «αηδιαστικές και ρατσιστικές».

«Είστε μήπως ειδικός στο ισλαμικό δόγμα;» ρώτησε ο Ben Affleck. «Είναι σα να λέγατε "ω, να ένας ύπουλος Εβραίος"». «Υπάρχουν 1 δισεκατομμύριο άνθρωποι που δεν είναι φανατικοί, που δεν ξυλοκοπούν γυναίκες, που θέλουν να πάνε στο σχολείο, να φάνε σάντουιτς, να προσευχηθούν 5 φορές την ημέρα και να μην κάνουν τίποτα από αυτά που λέτε ότι κάνουν οι μουσουλμάνοι. Αυτό είναι ένα στερεότυπο» συνέχισε ο ίδιος. Αυτή η πολύ σθεναρή θέση που πήρε – κάτι σπάνιο στο Hollywood– πυροδότησε θετικές αντιδράσεις ή αντίθετα σφοδρές επικρίσεις. Ο παρουσιαστής Bill Maher, που είναι πολύ διάσημος στις ΗΠΑ, υπενθύμισε σήμερα σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στον ιστότοπο salon.com ότι είναι ένας «προοδευτικός» και ότι δεν πρόκειται για «θρησκευτική μισαλλοδοξία».

«Μαχόμαστε για τις αρχές του προοδευτισμού» διαβεβαίωσε ο ίδιος.

Το διαβάσαμε στο koolnews.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.