CELEBRITIES

Jennifer Lopez-Puff Daddy: Φήμες για επανένωση...


13 Οκτωβρίου 2014

Δίνουν και παίρνουν οι φήμες για πιθανή επανασύνδεση των Jennifer Lopez και Puff Daddy, οι οποίοι τράβηξαν χωριστούς δρόμους στα τέλη του 2001, όταν εκείνη ερωτεύτηκε το χορευτή της.

Λίγες μέρες πριν ο γνωστός rapper έκανε δηλώσεις-φωτιά για τα οπίσθια της καλής του, λέγοντας πως η Jennifer Lopezείναι μία από τις ωραιότερες γυναίκες του πλανήτη, χαρακτηρίζοντας την πίσω όψη της έργο τέχνης. Η Λατίνα star έσπευσε να ανταποδώσει τα κοπλιμέντα δηλώνοντας πως μετά τον χωρισμό οι δυό τους παραμένουν δύο καλοί φίλοι.

Ωστόσο, οι δημοσιογράφοι επιμένουν πως τα πράγματα δεν είναι τόσο αθώα, καθώς η επικοινωνία μεταξύ τους είναι συχνή, ενώ εθεάθησαν να διασκεδάζουν παρέα σε δύο διαφορετικά μαγαζιά το βράδυ της Πέμπτης. Πρώτα, γευμάτισαν παρέα με φίλους για των εορτασμό κάποιων γενεθλίων σε γνωστό εστιατόριο του Μπέβερλι Χιλς και στη συνέχεια συνέχισαν σε μεγάλο κλαμπ του Δυτικού Χόλιγουντ.

Το διαβάσαμε στο koolnews.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.