CELEBRITIES

H Cameron Diaz λέει "ναι" στο γυμνό, αλλά "όχι" στον γάμο


14 Οκτωβρίου 2014

1413214820118_wps_2_LINK_TO_http_www_mariecla.jpg

Είναι μία από τις πιο περιζήτητες σταρ του Hollywood, ενώ το σώμα της εντάσσεται επάξια ανάμεσα στα πιο αξιοζήλευτα του star system. Η Cameron Diaz δεν ντρέπεται να το αναδείξει ακόμη περισσότερο, λέγοντας "ναι" στο κινηματογραφικό γυμνό, αν εντάσσεται στα πλαίσια του σεναρίου και του ρόλου της. "Ο κόσμος έχει δει τον πισινό μου. Δεν λέω όχι στο γυμνό, αρκεί να είναι μέρος της ιστορίας. Τότε θα κάνω ό, τι χρειάζεται για να γίνει σωστά" τόνισε στην τελευταία της συνέντευξη στο αμερικανικό Marie Claire.

1413214820118_wps_2_LINK_TO_http_www_mariecla

Ως προς την προσωπική της ζωή, παρόλο που είχε μακροχρόνιες σχέσεις με σταρ όπως ο Jared Leto, ο Justin Timberlake και ο Alex Rodriguez, εκείνη επιμένει πως δεν αγχώνεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. "Δεν αναζητώ σύζυγο ή γάμο ή κάτι τέτοιο" είπε η Cameron, που εδώ και λίγους μήνες έχει σχέση με τον τραγουδιστή Benji Madden. "Ζω χωρίς να σκέφτομαι τι θα έπρεπε ή δεν θα έπρεπε να κάνω στη ζωή μου. Αν έρθει οικογένεια στη ζωή μου, ας έρθει. Αν έρθουν παιδιά, θα το δεχτώ, αλλά δεν είμαι άνθρωπος που σκέφτεται να κάνει κάτι επειδή έτσι πρέπει".

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.