CELEBRITIES

H Olivia Palermo θέλει να δημιουργήσει τον δικό της οίκο μόδας


14 Οκτωβρίου 2014

Είναι fashion icon και επιτυχημένη blogger. Έχει σχεδιάσει τη δική της σειρά παπουτσιών για τον Aquazzura και βρίσκεται στο front row στις επιδείξεις μόδας των μεγαλύτερων οίκων. Δεν προκαλεί εντύπωση, λοιπόν, που η Olivia Palermo, φιλοδοξεί να προχωρήσει ακόμη ένα βήμα στον χώρο της μόδας, και να δημιουργήσει το δικό της brand.

Σε συνέντευξή της με το περιοδικό The Edit του Net-a-Porter η 28χρονη fashionista και κληρονόμος παραδέχτηκε πως μέσα στην επόμενη δεκαετία θέλει να έχει ένα fashion label με το όνομά της. "Θέλω πολύ αλλά δεν είναι η κατάλληλη στιγμή. Αισθάνομαι πως μπορώ να το κάνω βήμα-βήμα όταν θα είναι το κατάλληλο timing" είπε χαρακτηριστικά.

olivia mesa

Επίσης τόνισε: "Το blog/site μου ξεκίνησε από τα ταξίδια μου και τους φίλους μου που διαρκώς με ρωτούσαν τι έχω να τους προτείνω πριν ταξιδέψουν στο Λονδίνο, το Βερολίνο ή τη Μαδρίτη. Έτσι, η σελίδα περιλαμβάνει τις εμπειρίες μου από τα μέρη που επισκέπτομαι ή βλέπω και μου αρέσουν. Έχω τρία άτομα που γράφουν, μία ολόκληρη ομάδα που κάνει δουλειά εκτός γραφείου, και τον εαυτό μου που συμμετέχει σε όλα. Τα χέρια μου είναι γεμάτα".

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.