CELEBRITIES

Δείτε το ρετιρέ που αγόρασε η Jennifer Lopez


25 Οκτωβρίου 2014

JLO2.jpg

Η Jennifer Lopez έχει αποδειχθεί επιχειρηματικό μυαλό και φροντίζει πάντα να κάνει σωστές επενδύσεις. Η Λατίνα σταρ αποφάσισε να αγοράσει ένα υπερπολυτελέστατο διαμέρισμα στην καρδιά της Νέας Υόρκης κοντά στο Madison Square Park, καθώς οι επαγγελματικές τις υποχρεώσεις την κρατούν συχνά εκεί.

Το νέο απόκτημα της Jennifer Lopez στοίχισε 17 εκατομμύρια ευρώ, βρίσκεται στο κτίριο Whitman και περιλαμβάνει 4 υπνοδωμάτια, 6 μπάνια, τεράστιες βεράντες με γρασίδι, γυμναστήριο και τζάκι. Η τραγουδίστρια έψαξε πολύ για να βρει το ιδανικό σπίτι που θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες της και δεν τσιγκουνεύτηκε τα εκατομμύρια.

Άλλωστε, η Jennifer Lopez φροντίζει να πληρώνεται αδρά για κάθε της εμφάνιση και να αξιοποιεί στο έπακρο τις φωνητικές και χορευτικές τις ικανότητες, φορτώνοντας τους τραπεζικούς της λογαριασμούς με πολλά εκατομμύρια δολάρια.

Δείτε το εσωτερικού του σπιτιού στο koolnews.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.