Η Δούκισσα του Cambridge έγινε graffiti, στο Λονδίνο

Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου 2014
PicMonkey-Collage44.jpg

Η Δούκισσα του Cambridge φιγουράρει εδώ και λίγες μέρες σε τοίχο του βόρειου Λονδίνου και έχει προκαλέσει αρκετά την κοινή γνώμη. Το έργο αποδίδεται στον καλλιτέχνη του δρόμου, Πήγασο, που μπορεί μεν να παραμένει άγνωστος. ωστόσο λέγεται πως πίσω από την συγκεκριμένη υπογραφή βρίσκεται ένας 29χρονος Αμερικανός που ονομάζεται Κρις.
Η Kate Middleton απεικονίζεται γυμνή, χαμογελαστή, σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, με ένα στέμμα  απάνω στην κοιλιά της, ενώ κάτω από το γκράφιτι βρίσκεται η επιγραφή «Game of Thrones», δηλαδή «Παιχνίδια Εξουσίας».

2
Άνθρωπος από το περιβάλλον του καλλιτέχνη μάλιστα, λέει πως εκείνος έχει ήδη δεχθεί προσφορές για την ιδιωτικοποίηση και απομάκρυνση του έργου από τον τοίχο ώστε να μεταφερθεί κάπου ασφαλέστερα. Ο ίδιος ο καλλιτέχνης πάντως αρνείται να εμφανιστεί για να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς συμβαίνει, καθώς επιθυμεί να κρύβεται πίσω από το έργα του «Πήγασου».

3
Όπως και να έχει πάντως, τα έργα του είναι άκρως ενδιαφέρονται και έχουν κοσμήσει πολλούς από τους τοίχος του Λονδίνου. Όσο για την αντίδραση της Βασιλικής Οικογένειας; Προς το παρόν κανένας δεν έχει κάνει δηλώσεις επί του θέματος.

Το διαβάσαμε στο koolnews.gr