CELEBRITIES

Τί έτρωγε η Jennifer Lawrence πριν από κάθε φιλί στο Hunger Games;


18 Νοεμβρίου 2014

Nemsworth2.jpg

Καλεσμένος στο «The Tonight Show», ο ηθοποιός Liam Hemsworth μίλησε για όλα αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων και τις στιγμές που φιλούσε τη Jennifer Lawrence στο "Hunger Games".

«Κάθε φορά που είχα να φιλήσω την Jennifer Lawrence ήταν πολύ περίεργο. Πραγματικά, ήταν αμήχανο» απάντησε ο Hemsworth, εκπλήσσοντας τον οικοδεσπότη της εκπομπής Jimmy Fallon.

Και συνέχισε: «Είναι μία από τις καλύτερες μου φίλες την αγαπώ πολύ, αλλά όταν είχαμε σκηνή φιλιού, εκείνη έτρωγε σκόρδο ή τόνο! Ήταν αηδιαστικό! Και μου έλεγε: "Έφαγα σκόρδο και τόνο και δεν έπλυνα τα δόντια μου». Και συνέχισε γελώντας: "Α πολύ ωραία, ανυπομονώ να μπω εκεί μέσα και να το γευτώ!"

Κατά τα άλλα, ο ηθοποιός απάντησε και σε άλλες ερωτήσεις, όπως ποια ταινία τον κάνει να κλάψει, για να πει ότι «Είναι ο "Τιτανικός". Κάθε φορά που ο Di Caprio πεθαίνει...» είπε ο Hemsworth με τον παρουσιαστή να τον διακόπτει γελώντας λέγοντας: «Όχι! Δεν ήξερα το τέλος».

Επίσης αποκάλυψε ποια είναι η μυστική του καψούρα, ονοματίζοντας την ηθοποιό Alyssa Milano με την οποία σημείωσε ότι ποτέ δεν έχει γνωριστεί.

Δείτε το βίντεο στο toratora.gr  

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.