CELEBRITIES

Παντρεύτηκε η Scarlett Johansson!


2 Δεκεμβρίου 2014

Παντρεύτηκε, σύμφωνα με τελευταίο δημοσίευμα της New York Post η Scarlett Johansson τον αρραβωνιαστικό της και πατέρα της κόρη της, Rose, Romain Doriac.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η 30χρονη ηθοποιός είπε το «ναι» στον Γάλλο δημοσιογράφο σε μυστική τελετή που πραγματοποιήθηκε, μετά τη γέννηση της κόρης τους, τον Οκτώβριο στην Αμερική. «Κράτησαν την είδηση μυστική γιατί και οι δύο ήθελαν να προστατεύσουν την ιδιωτική τους ζωή» σχολιάζει άτομο του περιβάλλοντός τους. Παρόλο που ο εκπρόσωπο της ηθοποιού δεν έχει επιβεβαιώσει την είδηση, κληρικός από την Μοντάνα αναφέρει πως το ζευγάρι παντρεύτηκε στον Philipsburg της Μοντάνα τον περασμένο μήνα.

Celebrity arrivals at the 24th Annual Gotham Independent Film Awards in NYC

Η Scarlett υπήρξε στο παρελθόν παντρεμένη με τον Ryan Reynolds (2008-2010) ο οποίος επίσης έχει ξαναπαντρευτεί, την ηθοποιό Blake Lively που περιμένει αυτό το διάστημα το πρώτο τους παιδί. Εχτές το βράδυ, το "νιόπαντρο" ζευγάρι εμφανίστηκε μαζί στα Gotham Film Awards στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.