CELEBRITIES

Χρόνια Πολλά Tyra Banks! 12 Flashback Fashion Moments


4 Δεκεμβρίου 2014

Η Tyra Banks γεννήθηκε στις 4 Δεκεμβρίου 1973.

Έγινε διάσημη ως μοντέλο, έχοντας εμφανιστεί δύο φορές στο εξώφυλλο του περιοδικού Sports Illustrated Swimsuit Issue και ως ένας από τους «αυθεντικούς» αγγέλους της Victoria's Secret. Υπήρξε ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα της περασμένης δεκαετίας.

Στη συνέχεια «μετακόμισε» στον χώρο της τηλεόρασης και του κινηματογράφου, κερδίζοντας ρόλους ακόμη και σε δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές όπως το Glee και το Gossip Girl. Το 2003, η Banks δημιούργησε το ριάλιτι America's Next Top Model αλλά και το True Beauty ενώ παρουσίασε και τη δική της εκπομπή με τίτλο The Tyra Banks Show που διήρκεσε πέντε σαιζόν και κέρδισε 2 βραβεία Emmy.

Το 2010 εξέδωσε ένα μυθιστόρημα για ενήλικες με τίτλο Modelland βασισμένο στη ζωή της ως μοντέλο. Το βιβλίο έγινε best seller σύμφωνα με την New York Times.

Η Tyra  Banks είναι μία από τις τέσσερις αφροαμερικανές  γυναίκες που έχουν ψηφιστεί κατ’ επανάληψη από το Time Magazine ανάμεσα στους ανθρώπους με την μεγαλύτερη επιρροή παγκοσμίως.

[gallery-405239]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.