CELEBRITIES

Γιατί τσακώνεται η Amal Alamuddin με τον George Clooney;


6 Δεκεμβρίου 2014

George-Clooney-Amal-Alamuddin-Out-Lake-Como-Italy1.jpg

Η Amal Alamuddin και ο George Clooney είναι ένα ζευγάρι ιδιαιτέρως αγαπητό στον κόσμο με τον γάμο τους να συζητιέται όσο κανένας άλλος. Και ενώ όλα έμοιαζαν ιδανικά με τους δυο τους να λάμπουν από ευτυχία τα πρώτα συζυγικά καβγαδάκια έκαναν την εμφάνιση τους και το αποκορύφωμα ήρθε με έναν ομηρικό τσακωμό. Για ποιο λόγον η Amal και ο George τα έχουν «σπάσει»; Λέγεται ότι ο αμετανόητος εργένης πιέζει την γοητευτική δικηγόρο να κάνουν παιδί και εκείνη δεν θέλει! Η Amal δεν θέλει να κάνει βιαστικές κινήσεις σε αντίθεση με τον Clooney που θέλει σαν τρελός να γίνει μπαμπάς.

Σύμφωνα με το National Enquirer, η Alamuddin θέλει να απολαύσει τον έγγαμο βίο και να διαχειριστεί την δημοσιότητα που απέκτησε ξαφνικά μετά από τον γάμο της. Στον αντίποδα είναι ο Clooney που την πιέζει αφόρητα σε σημείο η ίδια να μην αντέχει και να τσακώνονται συνεχώς και έντονα ενώ σύμφωνα με το δημοσίευμα είχαν και έναν μεγάλο ομηρικό καβγά.

Το διαβάσαμε στο koolnews.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.