CELEBRITIES

H Monica Bellucci για το Vanity Fair


13 Δεκεμβρίου 2014

Για αρκετό καιρό είχε αποφασίσει να μείνει σε ιταλικά όρια και να αφήσει τα διεθνή. Όλες τις οι δουλειές αυτά τα τελευταία 3 χρόνια ήταν μόνο για την Ιταλία. Άλλωστε, μετά τον χωρισμό της Monica Bellucci από τον Vincent Cassel ήθελε λίγο χρόνο να μείνει μακριά από τα φώτα. Τώρα όμως η επιστροφή της είναι πιο δυναμική από ποτέ και ως το γηραιότερο- και πιο σέξι θα πούμε εμείς- Bond Girl φωτογραφίζεται για πρώτη φορά σε αυτό το διάστημα, με το concept να μας είναι ιδιαιτέρως γνώριμο.

Η Monica φωτογραφίζεται για το Vanity Fair και μας υπενθυμίζει ότι ο χρόνος μαζί της ήταν πάντα ευνοϊκά διακείμενος και πως η θέση της στην ανδρική κοινωνία θα είναι αυτή της βασίλισσας. Με κορμάκι, με διαφανή καπαρντίνα, με σουτιέν και κόκκινη φούστα, η Monica δείχνει τον πιο καυτό της εαυτό- άλλωστε αυτό είναι το φυσικό της- και ξαπλώνει με μια διαφανή ρόμπα στο πάτωμα για να απλωθεί το πλούσιο στήθος της και να θυμηθούν οι άντρες τι πληγές τους έχει αφήσει. Και στο εξώφυλλο ήταν σαν να βλέπουμε τη Μαλένα!

Capture

Δείτε τις υπόλοιπες φωτογραφίες στο toratora.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.