CELEBRITIES

Brangelina: H κόρη τους θέλει να την αποκαλούν John!


24 Δεκεμβρίου 2014

brad-pitt-angelina-jolie-getty.jpg

Η Angelina Jolie και ο Brad Pitt δείχνουν ότι έχουν μία ευτυχισμένη οικογένεια, αφού έχουν αποδείξει ότι καταφέρνουν και είναι δίπλα στα παιδιά τους, παρά τις αυξημένες επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, καθώς επίσης και ότι τα στηρίζουν σε κάθε τους απόφαση, ακόμα και στις πιο απρόσμενες...

Και τι εννοούμε με αυτό; Η κόρη τους  Shiloh, είχε μια περίεργη απαίτηση, αφού ζήτησε από τους γονείς της να την αποκαλούν... John! Οι δύο γονείς το δέχτηκαν και μάλιστα ο Brad Pitt δήλωσε ότι έχει δεχτεί αρκετές παρατηρήσεις από την κόρη του, επειδή την φώναζε με το αρχικό της όνομα. Βέβαια, αν ανατρέξουμε στις εμφανίσεις της, όπως για παράδειγμα, στην πρεμιέρα της ταινίας  «Unbroken», θα δούμε ότι η 8χρονη κόρη της Angelina και του Brad, ήταν ντυμένη με κοστούμι, όπως και τα αδέρφια της, Pax και Maddox. Τα μαλλιά της ήταν κομμένα κοντά και αντί για ένα κορίτσικο ντύσιμο είχε ένα καθαρά αντρικό στυλ. Επίσης, το 2010 η Angelina είχε δηλώσει ότι η κόρη της δεν θέλει να μοιάζει με κορίτσι, αντιθέτως θέλει να μοιάζει με τα αδέρφια της.

Αν κρίνουμε από όλα αυτά, η απαίτηση της μικρής Shiloh, τελικά ίσως να μην είναι και τόσο απρόσμενη!

Το διαβάσαμε στο toratora.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.