CELEBRITIES

Είναι γεγονός: ο πατριός των Kardashians αλλάζει φύλο


6 Φεβρουαρίου 2015

Οι φήμες οργίαζαν και τελικά μέρα με τη μέρα άρχισαν να είναι πια γεγονός! Ο πατριός των Kardashians και πρώην σύζυγος της Kris Jenner, αποφάσισε να αλλάξει φύλο και να γίνει γυναίκα.

25196C2300000578-2937907-_I_just_love_him_like_I_always_have_Bruce_has_been_given_the_pro-a-1_1422994279808

Οι φήμες οργίαζαν πάντα και ήθελαν τον Ολυμπιονίκη Bruce Jenner να έχει ομοφυλοφιλικές σχέσεις, όμως, μετά το διαζύγιό του με την μητέρα Kardashian οι φήμες πήραν τεράστιο όγκο και οι παπαράτσι τον κυνηγούσαν χωρίς έλεος.

Οι αλλαγές στην εμφάνισή του ήταν έντονες, με τον Bruce Jenner να βάφει νύχια, να κάνει ανταύγειες και η σταδιακή μεταμόρφωσή του είναι πλέον εμφανής.

Bruce Jenner

Η 88χρονη μητέρα του δηλώνει απερίφραστα πως τον στηρίζει σε όποια απόφαση κι αν πάρει και το ίδιο κάνει και η θετή του κόρη Kim λέγοντας πως δεν τον έχει δει ποτέ πιο ευτυχισμένο. Ανέβασε μάλιστα στο insta μια φωτογραφία με τις αδερφές της και τον Bruce Jenner, θέλοντας να βροντοφωνάξει την διάθεση στήριξης του πατριού της.

kendall-kylie-and-dad-bruce-jenner

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.