CELEBRITIES

Τα μυστικά της απονομής των Oscars από τον host της βραδιάς Neil Patrick Harris


18 Φεβρουαρίου 2015

Oscars-Commercial-Illusion-with-Niel-Patrick-Harris-grab.png

Τα ξημερώματα της Καθαράς Δευτέρας, από τις 2:00 που οι πρώτοι glamorous celebrities θα πατήσουν τα πανάκριβα παπούτσια τους στο κόκκινο χαλί, μέχρι τις 7:00 το πρωί, η απαστράπτουσα τελετή απονομή των Χρυσών αγαλματιδίων θα μονοπολήσει το παγκόσμιο ενδιαφέρον του κινηματογραφόφιλου κοινού.

Οικοδεσπότης της λαμπερής τελετής θα είναι ο 43χρονος ηθοποιός Neil Patrick Harris που αποκάλυψε μερικά από τα μυστικά της τελετής σε επίπεδο προετοιμασίας. Ο αγαπημένος Μπάρνεϊ του "How I Met Your Mother", παραδέχεται πως έχει άγχος για τη μεγάλη ημέρα και πως οι προετοιμασίες είναι τόσο μεγαλειώδεις, όσο και πυρετώδεις.

Oscars-Commercial-Illusion-with-Niel-Patrick-Harris-grab

Υπόσχεται πως η 87η Τελετή των Βραβείων Oscar μας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις και όπως λέει "οι παραγωγοί έχουν πλέον την πείρα για το τι δουλεύει στις απονομές και τι αποτυγχάνει, ενώ μπορεί να φαινόταν πολύ καλή ιδέα στο χαρτί. Για να μπορέσω να καταλάβω κι εγώ τι λειτουργεί, έπρεπε να δω όλες τις τελευταίες τελετές με τη σειρά. Άπειρες ώρες μελέτης - δεν γίνεται αλλιώς".

Αποκαλύπτει πως η βραδιά θα έχει εκτός από το καθιερωμένο τρίπτυχο, κέφι, τραγούδι, χορό και...μαγικά κόλπα, αφοό ο Neil Patrick Harris είναι μάγος με διαπίστευση! Ένας καλός οικοδεσπότης πρέπει να ξέρει πως απευθύνεται σε τρεις κόσμους, το cinefil κοινό, το τηλεοπτικό κοινό που παρακολουθεί από τους δέκτες του και το ζωντανό κοινό που βρίσκεται στην αίθουσα και να βρει την χρυσή ισορροπία.

Άλλωστε ο Neil Patrick Harris δεν είναι πρωτάρης. Αγαπημένο παιδί των Tony Awards, έχει παρουσιάσει τέσσερις χρονίες την τελετή και δυο φορές υπήρξε host των Emmy Awards. Δηλωμένα ομοφυλόφιλος, έχει αποκτήσει με τον επί 10 χρόνια σύντροφό του, David Michael Burtka, δίδυμα παιδιά με παρένθετη μητέρα. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.