CELEBRITIES

Το reality των Kardashians αμείβεται με 100.000.000 δολάρια


27 Φεβρουαρίου 2015

Η σχέση αγάπης και μίσους μεταξύ των τηλεθεατών και του reality Keeping up with the Kardashians δεν έχει προηγούμενο. Επομένως το E Chanel προκειμένου να μη χάσει την αποκλειστική προβολή της εκπομπής-φαινόμενο, έδωσε 100.000.000 δολάρια στην Kim και την υπόλοιπη οικογένεια της για τα επόμενα 4 χρόνια.

2

Οι δημοσιογράφοι αναφέρουν ότι το συμβόλαιο μαμούθ είναι η μεγαλύτερη μέχρι τώρα αμοιβή που έχουν λάβει οι Kardashians από το κανάλι, μετά από ένα σκληρό αγώνα διαπραγματεύσεων. Η απειλή ότι θα παραχωρήσουν τα δικαιώματα προβολής του reality σε διαδικτυακό κανάλι ήταν ο καλά κρυμμένος άσσος στο μανίκι τους και ο λόγος που το E δε θέλησε να ρισκάρει την απομάκρυνση τους.

1

Συνοπτικά μπορούμε να πούμε ότι και οι δύο πλευρές βγήκαν κερδισμένες, αφού η προβολή της ιδιωτικής ζωής των Kardashians μέσα από τη κλειδαρότρυπα, είναι η πιο πετυχημένη συνταγή που πρόκειται να αποφέρει έσοδα άνευ προηγουμένου.

kris-jenner-bruce-jenner

Στα προσεχώς λοιπόν, περιμένουμε να δούμε την μετάλλαξη του πατριού Bruce Jenner σε γυναίκα, τις νέες περιπέτειες της Kim με το σύζυγο της Kanye West αλλά και τα υπόλοιπα πάθη των αδερφών της και της μητέρας της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.