CELEBRITIES

Ο πρίγκιπας William με στολή Samurai στην Ιαπωνία


2 Μαρτίου 2015

2.jpg

Το ταξίδι του πρίγκιπα William στην Ιαπωνία θα μείνει σίγουρα αξέχαστο τόσο στον ίδιο όσο και στον υπόλοιπο κόσμο. Οι φωτογραφίες του ντυμένο Samurai αλλά και με το παραδοσιακό κιμονό, αποδεικνύουν ότι ο πρίγκιπας πέρασε όμορφες στιγμές και τίμησε τις παραδόσεις του τόπου, παίρνοντας μία γερή ξένοιαστη ανάσα πριν τον ερχομό του δεύτερου παιδιού του με την Kate Middleton.

 1

Η επίσκεψη του στη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου έγινε με σκοπό να δει από κοντά τις περιοχές που σάρωσε στο πέρασμα του το τσουνάμι του 2011 και να καταθέσει τιμητικό στεφάνι για τα θύματα του Ισινομάκι.

7

Παράλληλα παρακολούθησε από κοντά γυρίσματα ταινίας στα περίφημα στούντιο ΝΗΚ, συμμετείχε σε τελετουργικό για την καρποφορία των δέντρων, ενώ βρήκε λίγο χρόνο να απολαύσει το παιχνίδι με μικρούς φίλους σε βρεφονηπιακό σταθμό, δείχνοντας έτσι την μεγάλη αγάπη που τρέφει για τα παιδιά.

2

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.