CELEBRITIES

Συνετρίβη αεροπλάνο που πιλόταρε ο Harrison Ford


6 Μαρτίου 2015

ford.jpg

Μία άτυχη στιγμή ήταν αρκετή για τον Harrison Ford να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή του.  Ο 72χρονος ηθοποιός, πιλόταρε ερασιτεχνικά το ιδιωτικό του μονοθέσιο 1930 RYAN PT22 στην περιοχή Santa Monica στην California, όταν προέκυψε μία ξαφνική βλάβη στη μηχανή. Λόγω εμπειρίας, διατήρησε την ψυχραιμία του προσπαθώντας μέχρι και την τελευταία στιγμή να κατευθυνθεί προς το αεροδρόμιο.

1

Δυστυχώς όμως δεν κατάφερε να φτάσει ως εκεί, αφού το αεροσκάφος έχανε ανεξέλεγκτα ύψος με αποτέλεσμα την πρόσκρουση του στο Penmar Golf Course, ένα γήπεδο γκολφ στην περιοχή του αεροδρομίου, χωρίς όμως να τραυματιστεί κανένας από τους θαμώνες.

3

Ο ηθοποιός μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, ενώ ένας αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε πως παρόλο που ήταν σοβαρά τραυματισμένος και αιμορραγούσε στο κεφάλι, δεν είχε χάσει τις αισθήσεις του παρακαλώντας μάλιστα από τους γύρω, να του κρατήσουν ψηλά τα πόδια. Σύμφωνα με τους γιατρούς είναι σοβαρά τραυματισμένος όμως η κατάσταση του παραμένει σταθερή.

2

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.