CELEBRITIES

Έντονες φήμες χωρισμού ενός αγαπημένου ζευγαριού του Hollywood


17 Μαρτίου 2015

Matthew-McConaughey-Rome-His-Family-Pictures.jpg

Το διαζύγιο είναι κάτι συνηθισμένο για τον κόσμο του Hollywood. Για τους celebrities πλέον είναι θέμα ρουτίνας. Τα προβλήματα δεν άργησαν να κάνουν την εμφάνιση τους και στο αγαπημένο ζευγάρι, Matthew McConaughey και Camila Alves.

Φήμες θέλουν το ζευγάρι να οδεύει προς το διαζύγιο. Ο ηθοποιός είναι απών από την οικογένεια και όλα τα βάρη έχουν πέσει στην Camila Alves, η οποία μεγαλώνει μόνη της τα τρία παιδιά τους. Ο ταλαντούχος ηθοποιός ετοιμάζει πέντε ταινίες και έχει ρίξει όλη την προσοχή του στην καριέρα, χωρίς να υπολογίζει τις συζυγικές του υποχρεώσεις. Το στενό περιβάλλον του ζευγαριού είπε πως οι καβγάδες είναι καθημερινότητα πλέον και η Camila Alves έχει ξεπεράσει τα όρια της. Μάλιστα κάποιοι έκαναν λόγο ότι ο Matthew McConaughey είναι ιδιαίτερα αυστηρός με τη σύζυγο του, λέγοντας της μάλιστα πως πρέπει να τον ευγνωμονεί για όλα όσα έχει στη ζωή της.

1077414-camila-alves-et-matthew-mcconaughey-950x0-1

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.