CELEBRITIES

Η προσθετική στήθους της Victoria Bechkam


19 Μαρτίου 2015

article-2607016-1D2A79AA00000578-842_634x921.jpg

H Victoria Bechkam ξεχωρίζει πάντα με το στιλ και τις προσεγμένες εμφανίσεις της. Είναι χωρίς δεύτερη σκέψη ένα από τα πιο αγαπημένα fashion icons και κάθε της εμφάνιση γίνεται πρώτο θέμα.

Η σταρ, εκτός των άλλων είναι επιχειρηματίας αφού διαθέτει δικό της brand με ρούχα, καθώς έχει και μία πολύ όμορφη οικογένεια. Ενώ, λοιπόν, φαίνεται αρκετά επιτυχημένη σε όλους τους τομείς, όπως όλες οι γυναίκες, έτσι και εκείνη έχει τις ανασφάλειες της. Η Victoria Bechkam είχε δηλώσει τον περασμένο Φεβρουάριο στο περιοδικό Allure ότι είχε αφαιρέσει τα επιθέματα σιλικόνης από το στήθος της. Αλλά όπως φαίνεται από τις τωρινές φωτογραφίες είναι εμφανές πως το fashion icon έκανε για δεύτερη φορά αυξητική στήθους. Η όμορφη Victoria εθεάθη στην PFW με έντονο μπούστο και αρκετά μεγαλύτερο από αυτό που ξέραμε. Η διαφορά είναι εμφανώς αισθητή.

victoria-beckham-transformation_dece4

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.