CELEBRITIES

Η Anjelina Jolie αφαίρεσε τις ωοθήκες της


24 Μαρτίου 2015

angelinajoliejpg-1dafc65e7a8bf611.jpg

Μετά από τη διπλή μαστεκτομή που υποβλήθηκε το 2012 για να μην προσβληθεί από τον καρκίνο του μαστού, η Anjelina Jolie συνεχίζει να πολεμά προληπτικά την επάρατη νόσο, αυτή τη φορά αφαιρώντας τις ωοθήκες της. Όπως είναι γνωστό, η 40χρονη ηθοποιός έχει χάσει τη μαμά αλλά και τη γιαγιά της από τον καρκίνο, ενώ σύμφωνα με τους γιατρούς της είχε και η ίδια 50% πιθανότητα να νοσήσει κάποια στιγμή στη ζωή της. Γι' αυτό και είχε υποβληθεί πριν από 3 χρόνια σε διπλή μαστεκτομή, ενώ συνέχιζε παράλληλα να παρακολουθείται με συχνές αιματολογικές εξετάσεις. Πρόσφατα διαπιστώθηκαν κάποιες ανησυχητικές ενδείξεις που ευτυχώς όμως ήταν αρνητικές.

article-0-0D27E27B00000578-490_634x553

Παρόλα αυτά η Anjelina Jolie πήρε τη γενναία απόφαση να αφαιρέσει και τις ωοθήκες και τις σάλπιγγες γράφοντας σε ανακοίνωση της " Πλέον δε θα είμαι σε θέση να αποκτήσω άλλα παιδιά και ξέρω ότι αναμένονται αλλαγές στον οργανισμό μου. Το μόνο σίγουρο όμως είναι ότι τα παιδιά μου δε θα λένε ότι έχασαν τη μητέρα τους από τον καρκίνο". Την ημέρα που μπήκε στο χειρουργείο ο Brad Pitt έλειπε στη Γαλλία δίνοντας τη δύναμη από μακριά, ενώ ο γιατρός της είναι αυτός που χειρούργησε και τη μητέρα της. Η διάσημη ηθοποιός αποδεικνύει πως είναι μία πολύ δυνατή γυναίκα και μία ακόμη πιο στοργική μητέρα και σύζυγος, η οποία γνωρίζει ότι η αληθινή ομορφιά πηγάζει από την ευτυχία και όχι από την εμφάνιση του καθενός.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.