CELEBRITIES

H Britney Spears έστειλε δώρο στον πρώην της Justin Timberlake


6 Απριλίου 2015

Τη στιγμή που η Jessica Biel και ο Justin Timberlake ετοιμάζονται να φέρουν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, η πρώην Britney Spears αποφάσισε να τους στείλει προκαταβολικά ένα δώρο για τη γέννα. Το πακέτο περιλαμβάνει κουβερτάκια από cashmere, βιβλία, βρεφικά λάδια και κεριά από την δική της συλλογή.

biel

Η χειρονομία αυτή προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις και ειδικότερα τη δυσαρέσκεια της Wendy Williams μία από τις πιο διάσημες παρουσιάστριες life&Style εκπομπών που σχολίασε με αρκετές δόσεις ειρωνείας και σαρκασμού το γεγονός.

hqdefault

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε ότι δεν είχε κανένα λόγο μετά από δέκα και παραπάνω χρόνια που έχει χωρίσει με τον Justin Timberlake να στείλει δώρο και πόσο μάλλον πριν καν γεννήσει η Jessica Biel.

justin-timberlake-and-britney-spears-picture

Η μεγαλύτερη μερίδα του κοινού συμφωνεί μαζί της, ενώ δεν είναι λίγοι και αυτοί που θεωρούν ότι η Britney Spears τον νοιάζεται ακόμα, όμως όχι ερωτικά αλλά φιλικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.