CELEBRITIES

Η Mischa Barton μήνυσε τη μητέρα της


9 Απριλίου 2015

Η ηθοποιός δεν διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της. Τα μπλεξίματα που αντιμετωπίζει και ο εθισμός της στα ναρκωτικά έχουν κάνει την καριέρα της να οδεύει στην καταστροφή. Εκτός από όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Mischa Barton, άλλο ένα προστέθηκε στη λίστα και είναι το κερασάκι στην τούρτα. Αμερικάνικο site αποκάλυψε πως η ηθοποιός έκανε μήνυση στη μητέρα της, Nuala Barton την οποία κατηγορεί για απάτες εις βάρος της.

Συγκεκριμένα, η 29χρονη ισχυρίστηκε ότι η μητέρα της, η οποία ήταν και μάνατζερ της, είπε ψέματα για ποσό που εισέπραξε η κόρη της από ταινία το 2003 και τη διαφορά από τα χρήματα την κράτησε για τον εαυτό της. Επίσης, η ηθοποιός υποστηρίζει πως η μητέρα της την έδιωξε από το πολυτελές σπίτι στο Μπέβερλι Χιλς, που είχε αγοράσει η ίδια η Mischa Barton με χρήματα που είχε κερδίσει από την καριέρα της ως παιδί θαύμα.

rs_634x1024-150328125655-634.Mischa-Barton-Chateau.jl.032815_38f9b

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.