CELEBRITIES

O Giorgio Armani κατακρίνει το ντύσιμο των gay ανδρών & τις πλαστικές επεμβάσεις


24 Απριλίου 2015

Ο Ιταλός βετεράνος της μόδας Giorgio Armani μίλησε ανοιχτά σε πρόσφατη συνέντευξή του. Η αφοπλιστική του ευθύτητα άφησε τους πάντες άφωνους καθώς ο 80χρονος πλέον σχεδιαστής δεν μασάει τα λόγια του.

Σχετικά με τον τρόπο ντυσίματος των ομοφυλόφιλων ανδρών δήλωσε χαρακτηριστικά "Ένας ομοφυλόφιλος είναι άντρας 100%. Δεν χρειάζεται να ντύνεται ως gay. Όταν η ομοφυλοφιλία επιδεικνύεται σε υπερβολικό βαθμό, σαν να λέμε "ξέρεις, είμαι gay", αυτό δεν μου αρέσει. Ο άντρας πρέπει να είναι άντρας".

Δεν σταμάτησε εκεί. Στην ίδια συνέντευξη μιλάει για την απέχθεια του στα υπερβολικά γυμνασμένα κορμιά. "Όχι τόσο γυμναστήριο! Μου αρέσει όταν κάποιος είναι υγιής, αυθεντικός, προσέχει το σώμα του αλλά δεν χρησιμοποιεί τους μύες του υπερβολικά".

Όταν έστρεψε τα βέλη του στις γυναίκες, δεν δείλιασε να χαρακτηρίσει την πρακτική των πλαστικών επεμβάσεων ως "ηλιθιότητα" λέγοντας πως ένα μικρό στήθος δεν χρειάζεται να γίνει μεγάλο. "Προτιμώ να βλέπω φυσικές γυναίκες. Μια γυναίκα πρέπει να έχει το σθένος να μεγαλώνει, όχι να είναι απελπισμένη να δείχνει μικρότερη από την ηλικία της". Μάλλον δεν τα λέει άσχημα...

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.