CELEBRITIES

Σάλο έχει προκαλέσει η δήλωση της Cate Blanchett


17 Μαΐου 2015

Σάλο έχει προκαλέσει η δήλωση της Cate Blanchett ότι είχε στη ζωή της αρκετές ερωτικές σχέσεις με γυναίκες. Με αφορμή, λοιπόν, την εν λόγω αποκάλυψη, σου παρουσιάζουμε τις κούκλες celebrities που δεν έχουν κρύψει την προτίμησή τους και στα δύο φύλα. Σε αυτή τη γυναίκα συγχωρούμε τα πάντα! Είναι, άλλωστε, τόσο όμορφη και έχει καταφέρει να δημιουργήσει μία πανέμορφη οικογένεια με τον Brad Pitt. Πριν από αυτό, όμως, η Angelina Jolie έχει παραδεχτεί το εξής: «Έχω αγαπήσει γυναίκες στο παρελθόν και έχω κοιμηθεί μαζί τους. Πιστεύω ότι αν αγαπάς και θέλεις να ευχαριστήσεις μια γυναίκα, ιδιαίτερα αν είσαι κι εσύ γυναίκα, τότε σίγουρα ξέρεις πώς να χειριστείς ορισμένα πράγματα».

Δεν είναι η μόνη εκθαμβωτική κυρία που έχει αποκαλύψει την αδυναμία της στις γυναίκες. Το κακό κορίτσι, Lindsay  Lohan δεν δίστασε να κάνει την εμφάνιση της με την κοπέλα της, Samantha Ronson , με την οποία είχε δεσμό περίπου 4 χρόνια!

H κούκλα κόρη της, Kim Basinger και του  Alec Baldwin  δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα μας. Η καλλονή μετά από έναν οδυνηρό χωρισμό και τραγικές αλλαγές στα μαλλιά, αποφάσισε να αλλάξει σεξουαλικό προσανατολισμό κι δημιούργησε σχέση με την ράπερ Έιντζελ Χέιζ. Η αλήθεια είναι ότι τη σχέση τους την παρακολουθήσαμε καρέ – καρέ, αφού εξ΄ αρχής τα δύο κορίτσια τροφοδοτούσαν με φωτογραφίες και βίντεο τα social media.

Έχοντας εξηγήσει ότι δεν χρησιμοποιεί τη λέξη bisexual γιατί κανείς δεν αγαπά τους bisexual, η Cynthia Nixon παράτησε τον επί πολλά χρόνια σύζυγο και πατέρα των παιδιών της και παντρεύτηκε μια γυναίκα, με την οποία έχουν ήδη και ένα παιδάκι. Η ηθοποιός εμφανίζεται πάντα τρισευτυχισμένη, αποδεικνύοντας ότι πρέπει να υπερασπίζεσαι αυτό που αγαπάς πραγματικά. Για το τέλος, αφήσαμε το κορίτσι του Johnny Depp. Η ηθοποιός Amber Heard άνοιξε την ψυχή της σε ηλεκτρονικό περιοδικό και μίλησε για την σεξουαλικότητα της,  λέγοντας ότι έκανε πετυχημένες σχέσεις με άντρες και είχε και μια υπέροχη σχέση με μια υπέροχη γυναίκα. Η ίδια επιμένει πως δεν θέλει να της βάζουν ταμπέλες!

 Διαβάστε τη συνέχεια στο koolnews.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.