CELEBRITIES

Ο Jude Law είναι ξανά ερωτευμένος


1 Ιουνίου 2015

Η προσωπική του ζωή ήταν μάλλον θυελλώδης: μετρά ένα διαζύγιο -από την Sadie Frost, μια απιστία στην επόμενη σύντροφό του Sienna Miller, με την νταντά των παιδιών του, και διάφορα εφήμερα ειδύλλια που όμως οδήγησαν στην απόκτηση (περισσότερων) παιδιών.

Τώρα στα 42 του ο Jude Law λέγεται πως έχει ξαναβρεί την ευτυχία στη ζωή του. Η γυναίκα που του έχει κλέψει την καρδιά είναι μια 29χρονη ψυχολόγος, η Phillipa Coan, που μάλιστα τον συνόδευσε πριν από λίγες ημέρες στο Hay Festival. Φίλοι του λένε ότι είναι πολύ ερωτευμένος μαζί της και αποφασισμένος να μην κάνει πάλι λάθη στη σχέση αυτή. Η Phillipa παρουσιάζει τον εαυτό της στο Twitter ως Environmental Behaviour Change Consultant, λέγοντας πως χρησιμοποιεί την ψυχολογία για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής.

94b5731666.jpg

Η σχέση του ζευγαριού μετράει περίπου τρεις μήνες. Ο γάμος του Jude Law με τη Sadie Frost τελείωσε το 2003. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί τρία παιδιά, τον 19χρονο Rafferty, την 15χρονη Iris, και τον 13χρονοη Rudy. O Jude Law απέκτησε ακόμη μία κόρη, τη Sophia το 2009, από ένα ειδύλλιο με το μοντέλο Samantha Burke, ενώ τον Μάρτιο απέκτησε το πέμπτο του παιδί -και πάλι κόρη- επίσης από ένα σύντομο ειδύλλιο με την Catherine Harding.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.