CELEBRITIES

Περιστασιακή σχέση 12 χρόνων για την Irina Shayk; Αλήθεια ή φήμες;


6 Ιουνίου 2015

Irina-Shayk-Sepp-Blatter-582600.jpg

Μία είδηση που αν την χαρακτηρίσεις βόμβα δεν θα είσαι καθόλου γραφικός, βγήκε στο προσκήνιο λίγες ώρες μετά την παραίτηση του ηγέτη της FIFA Sepp Blatter, με την Irina Shayk να βρίσκεται στο επίκεντρο ενός σκανδάλου μεγατόνων. Και αν ισχύει θα μιλάμε για τον απόλυτο εξευτελισμό του διάσημου μοντέλου, που ειρήσθω εν παρόδω δεν έχει ούτε ένα δίμηνο που τα έφτιαξε με τον Bradley Cooper.

Μετά το οικονομικό σκάνδαλο που τον εξώθησε σε παραίτηση παρά το γεγονός ότι στον πρώτο γύρο των εκλογών είχε βγει πρώτος με διαφορά 60 ψήφων, ο Sepp Blatter βλέπει να βγαίνουν στην φόρα άπλυτα που τα έκρυβε καλά για χρόνια. Αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα θα το έχει άλλος ή καλύτερα άλλη. Η El Mundo Deportivo σε αφιέρωμα που κάνει στον πρώην ηγέτη της FIFA αναφέρεται στις γυναίκες της ζωής του και ανάμεσα τους δεσπόζει το όνομα της Irina Shayk. Το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι ο Blatter -που έχει συνήθειο να συνάπτει σχέσεις με νεαρές κοπέλες εκμεταλλευόμενος την θέση του- γνώρισε την Irina το 2002 και μέχρι το 2014 βρίσκονταν περιστασιακά μαζί της. Κάτι που σημαίνει ότι η Irina ίσως να ήταν άπιστη στον επί χρόνια σύντροφό της Ronaldo. Ο Blatter μετά την Irina στράφηκε στην 50χρονη Linda Baras. Λέτε γι΄αυτό να πήρε φέτος τη Χρυσή Μπάλα ο Ronaldo; Αλήθεια ή φήμες, ο χρόνος θα δείξει!

Το διαβάσαμε στο Toratora.gr.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.