CELEBRITIES

Μπορεί ο Brad Pitt να αλλάξει το μέλλον του σινεμά;


9 Ιουνίου 2015

Ο Brad Pitt προσεχώς θα κάνει την εμφάνισή του σε μια -μικρή ή μεγάλη- streaming οθόνη κοντά μας. Τη Δευτέρα το διαδικτυακό κανάλι Netflix ανακοίνωσε πως σχεδιάζει να αναλάβει την παραγωγή της νέας σατιρικής κωμωδίας του Brad Pitt "War Machine", που είναι βασισμένη στο bestseller του Michael Hasting The Operators: The Wild and Terrifying Inside Story of America’s War in AfghanistanΤο Netflix σχεδιάζει να διανείμει την ταινία στις αίθουσες και αποκλειστικά στα μέλη του το 2016. Αυτή η συμφωνία επισημαίνει το εγχείρημα του Netflix να εμπλακεί στην παραγωγή ταινιών με έναν από τους μεγαλύτερους σταρ του Hollywood.

Η διανομή της ταινίας και στις κινηματογραφικές αίθουσες μπορεί να σημαίνει για το Netflix και την πρώτη του υποψηφιότητα για Όσκαρ, κατι το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε αντίστοιχη επιτυχία για το κανάλι, με αυτή του βραβευμένου με Emmy House of Cards. Η συγκεκριμένη επένδυση μπορεί να αγγίξει τα 30 εκατομμύρια δολάρια -πρόκειται για τη μεγαλύτερη επένδυση της εταιρείας στον χώρο του κινηματογράφου μέχρι στιγμής.

Το Netflix πρόσφατα ανακοίνωσε τις προθέσεις του να εμπλακεί στον κινηματογράφο συνάπτοντας συμφωνία με τον Adam Sandler, αλλά και συνεργασία για ντοκιμαντέρ με τον Leonardo diCaprio. Επίσης, στα σκαριά είναι το σίκουελ του Τίγρης και Δράκος.

Άραγε θα αλλάξει το μέλλον του κινηματογράφου;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.