CELEBRITIES

Sofia Hellqvist: Ποια είναι η νέα πριγκίπισσα της Σουηδίας;


11 Ιουνίου 2015

Η 31χρονη Sofia Kristina Hellqvist πρόκειται να γίνει η νέα πριγκίπισσα της Σουηδίας μετά τον γάμο της με τον πρίγκιπα Carl Philip αυτό το Σάββατο 13 Ιουνίου στη Στοκχόλμη.

Η Sofia ήταν πρώην erotic model και συμμετέχουσα σε reality show, που είχε συζητηθεί πολύ για τις σέξι και προκλητικές φωτογραφήσεις της. Συγκεκριμένα είχε συμμετάσχει στο reality Paradise Hotel το 2005. Η σχέση της με τον πρίγκιπα μετράει από το 2010. Μετά την επίσημη επιβεβαίωση πως είναι ζευγάρι, κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που ισχυρίζονταν ότι η βασιλική οικογένεια δεν την είχε αποδεχτεί, λόγω του προκλητικού παρελθόντος της. Ωστόσο, ο πρίγκιπας αρνήθηκε δημόσια πως ίσχυε ποτέ κάτι τέτοιο.

Τον Απρίλιο του 2011 το ζευγάρι αποφάσισε να συγκατοικίσει σε μια ιδιωτική έπαυλη στο Djurgarden της Σουηδίας, ενώ πέρυσι ανακοίνωσαν την ημερομηνία του γάμου τους. Μόλις τον περασμένο μήνα ο πρίγκιπας Carl Philip ήρθε στην Ελλάδα για το bachelor party του και διέμεινε στο Astir Palace της Βουλιαγμένης με τους φίλους του.

[gallery-455895]  

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.