CELEBRITIES

John Stamos: Οδηγήθηκε στο νοσοκομείο από αστυνομικούς


14 Ιουνίου 2015

19469kaueta.jpg
 

Απορία και δυσαρέσκεια προκαλεί η είδηση του ελληνικής καταγωγής ηθοποιού John Stamos. Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα ο ηθοποιός κατέληξε στο νοσοκομείο από αστυνομικούς. Όλα ξεκίνησαν όταν ο John Stamos συνελήφθη τα ξημερώματα στο Μπέβερλι Χιλς από αστυνομικούς επειδή οδηγούσε κάτω από την επήρεια αλκοόλ. Ο ηθοποιός οδηγούσε την ασημί Mercedes του όταν τα όργανα της τάξης τον σταμάτησαν με το επιχείρημα ότι οδηγούσε άτακτα σε δρόμο του Μπέβερλι Χιλς. Όπως είπαν αργότερα οι αστυνομικοί, ήταν σε κατάσταση μέθης και τον οδήγησαν στο νοσοκομείο όπου χρειάστηκε να νοσηλευτεί για να συνέλθει. Στο νοσοκομείο βέβαια, παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, και τον άφησαν ελεύθερο, δίνοντας του απλά την κλήση.

Την πληροφορία διασταύρωσε το «Hollywood Reporter» και το αστυνομικό τμήμα του Μπέβερλι Χιλς, κινητοποιήθηκε αφού δέχτηκε πολλές κλήσεις, γύρω στις 7:45 το βράδυ για έναν μεθυσμένο οδηγό. Η δίκη για το συμβάν έχει προγραμματιστεί στις 11 Σεπτεμβρίου, στο δικαστήριο του Los Angeles.

Δείτε τη συνέχει στο toratora.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.