CELEBRITIES

O Τom Ford δεν είναι όπως τον ξέραμε


16 Ιουνίου 2015

kath19.jpg

Μπορεί να έχουμε συνηθίσει από τον Tom Ford να μας σοκάρει, ξεπερνώντας τα όρια, είτε με τις καμπάνιες του, είτε με τις δηλώσεις του πάνω σε διαφορετικά θέματα. Ωστόσο, οι τελευταίες του δηλώσεις στην The Evening Standard αποκαλύπτουν πως δεν είναι ο ίδιος άνθρωπος. Ένας από τους πιο φημισμένους τελειομανείς στον χώρο της μόδας -μια κατάσταση, την οποία μέχρι και ο ίδιος κάποτε είχε περιγράψει ως "σοβαρή ψυχική ασθένεια"-, που έκανε μέχρι και πέντε φορές μπάνιο την ημέρα και φρόντιζε την εικόνα του μέχρι τελευταίας λεπτομέρειας, είναι πια ένα cool μπαμπάς. Εδώ και δυόμισι χρόνια στη ζωή του Tom Ford έχει ενταχθεί ο γιος του, Jack.

"Αυτό το παλιό βρώμικο κοστούμι. Πραγματικά, φόρεσα το ίδιο κοστούμι που φορούσα χτες το βράδυ. Κάποιες φορές, βάζω άλλα ρούχα, τζιν παντελόνι, τζιν πουκάμισο και ένα διαφορετικό jacket. Φοράω ό, τι να'ναι. Συνήθιζα να καταβάλλω μεγάλη προσπάθεια για το ντύσιμό μου τα πρωινά, αλλά δεν το κάνω πια".

Επιπλέον, ο 53χρονος σχεδιαστής έχει σταματήσει να πίνει αλκοόλ, δεν πηγαίνει στο γυμναστήριο εδώ και δύο χρόνια, και έχει υιοθετήσει μια πιο χαλαρή στάση απέναντι στον χώρο του. Παρόλο που ζούσε για τη διακόσμηση, τώρα πια το σπίτι του είναι γεμάτο παιχνίδια. "Τα σπίτια μας ήταν αψεγάδιαστα. Συνήθιζα να λέω για άλλους gay άντρες ότι τα σπίτια τους τα καθορίζουν πια τα παιδιά τους. Αυτό συνέβη και σε μένα, αλλά δεν με απασχολεί πια. Το ίδιο ισχύει και για τον χώρο εργασίας μου. Συνήθως δεν υπήρχαν χαρτιά στο γραφείο μου αν ήξερα ότι θα έρθει ένας δημοσιογράφος. Προτιμούσα να υπάρχουν λουλούδια. Αρωμάτιζα τον χώρο. Τώρα δεν με νοιάζει".

Ο Tom Ford είναι παντρεμένος με τον Richard Buckley, δημοσιογράφο και πρώην editor in chief της Vogue Homme International. Ο γιος τους γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2012. Η οικογένεια ζει στην Ιταλία.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.