CELEBRITIES

Σοκαριστικός χωρισμός τρελά ερωτευμένου ζευγαριού του Hollywood


18 Ιουνίου 2015

5581d581ca2dc24e4d26c7a4_charlize-theron-sean-penn.jpg

Σαν βόμβα απογοήτευσης έπεσε η είδηση του χωρισμού του Sean Penn και της Charlize Theron. Ο 53χρονος ηθοποιός με την 39χρονη καλλονή δεν είναι πια μαζί και μάλιστα εντελώς ξαφνικά.

Το νέο αιφνιδίασε έντονα τον τύπο και τους θαυμαστές μιας και όλα έμοιαζαν διαφορετικά. Το ζευγάρι ήταν από τα πλέον ερωτευμένα και παθιασμένα του Hollywood, με τολμηρές δηλώσεις που μόνο το τόσο σύντομο τέλος δεν προμήνυαν. Μετά από ενάμιση χρόνο σχέσης και ένα ειδυλλιακό μυστικό αρραβώνα στο Παρίσι, η σχέση τερμάτισε παρά τις προβλέψεις.

rs_634x1024-150216183742-634.Sean-Penn-Charlize-Theron.ms.021615

"Είναι υπέροχο όταν βρίσκεις κάτι που είναι αληθινό και είναι δύσκολο να το κρατήσεις προστατευμένο, να το κρατήσεις προσωπικό. Αλλά όταν γυρίζω σπίτι το βράδυ και κλείνω την πόρτα του σπιτιού μου είμαι ένα πραγματικά ευτυχισμένο κορίτσι", είχε δηλώσει η sexy ηθοποιός λίγο καιρό πριν. Ο Sean Penn με τη σειρά του είχε δηλώσει μόλις τον Μάρτιο "Με εκπλήσσει το γεγονός ότι είμαι ερωτευμένος. Για πολλούς λόγους. Είμαι 53 ετών και τώρα αρχίζω να καταλαβαίνω γιατί δεν ήμουν ποτέ ευτυχισμένος σε μια σχέση. Ναι, θα ξαναπαντρευόμουν. Είμαι ερωτευμένος με αυτή τη τη γυναίκα και σπίτι είναι εκεί που βρίσκεται η καρδιά σου, έτσι δεν είναι";

Ο άλλοτε hot, σύμφωνα με τις δηλώσεις της, Penn της είχε δώσει μια εντελώς διαφορετική οπτική στην πιθανότητα γάμου. Σε επίσης πρόσφατη συνεντευξή της είπε full in love "Ο γάμος είναι για μένα πάντα παράξενο θέμα. Μου αρέσει η πιθανότητα, αλλά στην πραγματικότητα διασκεδάζω κάθε λεπτό που περνάει. Είμαι τόσο τυχερό κορίτσι. Ο Sean είναι καυτός". Όπως φαίνεται όλα μεταβολίστηκαν πολύ γρήγορα και οι δυο ηθοποιοί περνάνε στο επόμενο level...

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.