CELEBRITIES

Ο Justin Bieber οδηγείται για μία ακόμη φορά στο δικαστήριο


19 Ιουνίου 2015

bieber2aa.jpg

Η κακιά αγωγή και ανάρμοστη συμπεριφορά του Justin Bieber τον έχουν φέρει αρκετές φορές αντιμέτωπο με τον νόμο. Ο λόγος που αυτή τη φορά ο 21χρονος τραγουδιστής οδηγείται στο δικαστήριο είναι διαφορετικός, αφού μαζί με τον μέντορα του Usher κατηγορούνται με πρόστιμο 10.000.000 δολαρίων για καταπάτηση πνευματικών δικαιωμάτων ενός τραγουδιού δύο καλλιτεχνών από την Virginia.

bieber Usher

H μήνυση εναντίον τους έγινε το 2013 για το τραγούδι "Somebody to love", όταν ο R&B τραγουδιστής Devin Copeland γνωστός και ως De Rico και ο συνεργάτης και δημιουργός του τραγουδιού Mareio Overton ισχυρίστηκαν ότι ο Bieber και ο Usher έκλεψαν τον τίτλο δικού τους τραγουδιού που κυκλοφόρησαν το 2008, το ίδιο και τις νότες και τους στίχους. Μάλιστα το "Somebody to love" το 2010 έφερε τον Bieber στην δέκατη πέμπτη θέση του Billboard top 100 και στην κορυφή των top 20 hits του Καναδά, της Γερμανίας, της Ιαπωνίας και της Νέας Ζηλανδίας. Το δικαστήριο εξέτασε και έκρινε ότι οι κατηγορίες είναι βάσιμες, χωρίς ακόμα να έχει ορισθεί η δικάσιμος ημερομηνία.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.