CELEBRITIES

H Kim Kadashian αποκάλυψε το φύλο του μωρού της


22 Ιουνίου 2015

H γιορτή του πατέρα έδωσε αφορμή στην Kim Kardashian να επιβεβαίωσει τις φήμες ότι περιμένει αγόρι. Η 34χρονη star, ανήρτησε στα social media μία φωτογραφία του Kanye West που έχει στην αγκαλιά του την μικρή North γράφοντας : "Πολύτιμες στιγμές όπως όταν ταξιδεύαμε μαζί σου σε περιοδείες είναι αυτές για τις οποίες ζω. Είσαι ένας υπέροχος πατέρας για την North και θα είσαι τέλειος πατέρας και για τον γιο σου!

fathers day kanye west

Νωρίτερα την ίδια μέρα δημοσίευσε ακόμα μία τρυφερή φωτογραφία του συζύγου της με την 2 ετών κόρη τους την οποία συνόδευσε με το εξής απόσπασμα: " Είμαι πολύ τυχερή να έχω σύζυγο έναν άντρα ο οποίος είναι τόσο ερωτευμένος με την κόρη του. Το δέσιμο τους είναι πολύ ισχυρό. Σε ευχαριστώ που είσαι ένας τόσο καλός μπαμπάς. σε αγαπάμε και σε εκτιμούμε πολύ. Είμαστε ευλογημένοι που σε έχουμε".

kanye west north

Η Κim Kardashian μπορεί να αγαπάει την οικογένεια της, αγαπάει όμως και τη δημοσιότητα την οποία και χειρίζεται με ιδιαίτερη μαεστρία χρησιμοποιώντας δημόσιες εξομολογήσεις, αμέτρητες φωτογραφίες αλλά και αποκαλύψεις σχετικά με την προσωπική της ζωή.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.